Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Oplev Honda hos os i Viby

I 1972 fik vi forhandlingen af Honda og i dag kan vi kalde os for Danmarks ældste og mest erfarne autoriserede Honda forhandler. Du kan opleve de nyeste modeller fra Honda i vores moderne bilhus i Viby. Derudover tilbyder vi gratis prøvekøretur og vores professionelle salgsrådgivere står altid parate til at lytte til dine behov og rådgive dig omkring bilen samt klarlægge dine finansieringsmuligheder.

Bag om Honda - bilmærket, der tager ansvar

Honda er et japansk bilmærke, som er kendt for velbyggede biler til fornuftige priser. I 1963 rullede de første Honda biler ud fra fabrikken og næsten 60 år efter bliver der solgt Honda biler på 150 markeder verden over, og Honda er på top-10 listen over verdens største bilproducenter.

Èn af drivkrafterne bag Honda’s success på verdensplan, er modet til at udfordre det traditionelle.

I dag har Honda nogle af de mest avancerede biler i Europa og fra i år i 2022 vil alle Hondas standardbilmodeller, der sælges i Europa, være blevet elektrificeret. Dette betyder at Honda er et skridt nærmere sin vision om at opnå en emissionsfri verden, og dette kommer tættere på med hver eneste elektrificeede bil Honda producerer. Honda’s hybrid- og elbiler er ikke kun sjove at køre i, men de bidrager også til et renere miljø.