Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Professionel klargøring og bilpleje

Elsker du også oplevelsen og duften af en ny bil? Det gør vi også!

Vi tilbyder:

– Grundig indvendig og udvendig rengøring af bilen
– Returklargøring af leasede biler
– Totalrengøring i forbindelse med brugerskifte eller salg

På vores klargøringscenter tilbyder vi professionel og omhyggelig rengøring af din bil og vores klargøringsteam er vant til at løse mange forskellige klargøringsopgaver. Når man køber en ny eller brugt bil, så er det vigtigt at passe godt på bilen både indvendig og udvendig af hensyn til bilens værdi. Vi har mange års erfaring med klargøring af både nye, brugte og leasede biler. Mange af vores leasingkunder vælger at bestille en returklargøring inden de skal aflevere den tilbage efter leasingperiodens udløb. Vi anvender kvalitetsprodukter under klargøringsprocessen og vi sørger hele tiden for, at holde os opdateret på nye kvalitetsprodukter og teknikker. Nedenfor kan du se, hvilke former for indvendig og udvendig klargøring og bilpleje vi tilbyder:

Indvendig pleje:

– Støvsugning af hele bilen
– Måtter bankes og steames
– Aftørring af overflader
– Fjernelse af lugt
– Sæderens og læderpleje
– Vinylpleje
– Rens og polering af vinduer
– Desinficering af kontaktflader
– Rengøring af dørfalser

Udvendig pleje:

– Afblæsning af sand og snavs
– Steaming af dæk og fælge
– Rens og polering af vinder
– Voksbehandling
– Lakrens og polering
– Aftørring af overflader
– Vinduesvisker rens

Trænger din bil til en kærlig hånd, så vil vi med glæde hjælpe dig med, at få din bil til at føles som en helt ny bil igen. Kontakt os her 87 38 68 00.

Lakforsegling - beskytter mod slid og ridser

På vores klargøringscenter tilbyder vi professionel lakforsegling, hvor vi reparerer små ridser i din billak. Uanset hvilken bil du kører i, så er det altid en god idé, at få foretaget en lakforsegling en gang i mellem. Den vigtigste funktion ved lakken på en bil, er at beskytte underliggende plader mod rust. Dagligt bliver lakken på din bil udsat for det omkringliggende miljø – b.la. nedbør, sandkorn, mekanisk slitage, tjære, fugleklatter, salt, vaskeridser og andre ting. Alt dette slider på lakkens overflade og med tiden vil snavs have lettere ved at sætte sig fast. Dette medfører en øget risiko for rust og ridser og derfor er en lakforsegling altid en god idé. En lakforsegling lægger sig som et beskyttende lag ovenpå bilens eksisterende lak og dermed beskyttes lakken i længere tid og du sikrer bilens værdi.