Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Bestilling af reservedele

Hos os tilbyder vi bestilling af et stort udvalg af reservedele. Somme tider kommer man ud for en skade, man mister en lille skrue eller noget slides i stykker. Vi har en stor afdeling med reservedele i både Viby og Egå, og vi kan hjælpe dig med at bestille den reservedel, eller det tilbehør som du står og mangler. Uanset om du mangler en bremseskive til en SEAT, eller en kofanger til en Audi, så har vi adgang til alle reservedele. Det gør det lettere for dig, og for os.

Vores kompetente reservedelsteam har mange års erfaring med bestilling af reservedele, og vil med glæde hjælpe dig. Der findes ingen dumme spørgsmål hos os – hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt. Man kan ikke være ekspert på alle områder, men heldigvis har vi nogle reservedels-eksperter som med glæde vil hjælpe dig – uanset størrelse og omfang.

Originale karroseridele

Når det kommer til originale bilreservedele, så spiller det ydre også en del. Du kan altid få originale karrosseridele hos os, så du er 100% sikker på:

  • At delene passer – første gang
  • At bilens sikkerhed er optimal
  • Tillid fra dine kunder
  • En løsning, der sparer tid og penge


For at gøre det endnu lettere, så kan du altid sende din skaderapport direkte til os. Så sender vi et tilbud retur, der er svært at sige nej til.

Bestil reservedele i Viby

Claus Lykke – lagerviby@koch-biler.dk

Bestil reservedele i Egå

Jesper Christiansen – lageregaa@koch-biler.dk