Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Oplev CUPRA hos os i Viby og Egå

I dag har vi eneforhandlingen af CUPRA i hele Aarhus. Du kan opleve de nyeste modeller fra CUPRA i vores to moderne bilhuse i Viby og Egå. Vi tilbyder en gratis prøvekøretur, og vores professionelle salgsrådgivere står altid klar til at rådgive dig efter dine behov samt klarlægge dine finansieringsmuligheder.

Vores udvalg af nye CUPRA biler

CUPRA Formentor

CUPRA Leon Plug-in e-HYBRID

CUPRA Born

CUPRA Leon 5D

CUPRA Leon Sportstourer

Bag om CUPRA – mere end bare et bilmærke.

CUPRA har tidligere været SEAT’s sportsmærke, men i 2018 blev CUPRA et uafhængigt bilmærke, og den første CUPRA model rullede ud fra samlebåndet i Barcelona.

Det, der gør CUPRA til noget helt specielt er, at CUPRA tør rykke grænserne på de vigtigste områder, og skabe en køreoplevelse der ikke er til at sammenligne. Et bilmærke skabt til at være anderledes. CUPRA har aldrig været bange for at introducere nye ideer og udfordre det etablerede.

Derfor handler design ikke udelukkende om form, men også om et emotionelt udtryk for, hvordan man kan se og føle den passion, som CUPRA er gennemsyret af. Gennem inspiration fra det spanske temperament i Barcelona og dramatiske linjer, bliver CUPRA den nye definition af performance i biler skabt til hverdagen. Ved køb af en CUPRA, køber du ikke blot en spektakulær bil, men ligeledes en livsstil for dem, der tør skille sig ud og gå egne veje.

Velkommen i CUPRA-klanen.