Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Autoriseret værksted i Viby og Egå

Vi har 2 autoværksteder i Aarhus, hvorfra vi tilbyder autoriseret service af CUPRA, SEAT, Škoda og Honda. Vi har et solidt team af dygtige og veluddannede mekanikere og karrosseriteknikkere, som altid yder professionel og omhyggelig service eller reparation af biler. Vi har dog også god erfaring med andre bilmærker og vil med glæde hjælpe dig og din bil – uanset bilmærke.

– Autoværksted i Viby – autoriseret service af CUPRA, SEAT & Honda.
– Autoværksted i Egå – autoriseret service af CUPRA, SEAT & Škoda.

5 fordele ved at vælge et autoriseret værksted

1. Originale reservedele
Vi kan hurtigt skaffe originale reservedele hjem, da vi som autoriseret CUPRA, SEAT, Škoda og Honda værksted står forrest i køen og er i tæt dialog med producenten. Din bil er derfor altid 100% original efter service eller reparation.

2. Vejhjælp 365 dage om året
Ejer du en CUPRA, SEAT, Škoda eller Honda er du sikret vejhjælp 365 dage om året, døgnet rundt. Når din bil bliver serviceret på vores autoriserede værksted, har du i henhold til serviceplanen, altid vejhjælp inkluderet i din bils levetid.

3. Efteruddannede mekanikere
Vores mekanikere og teknikere er uddannet i CUPRA, SEAT, Škoda og Honda, og de får løbende efteruddannelse således de er opdateret og skarpe på, at kunne diagnosticere, reparere og udføre udskiftning af reservedele på både klassiske benzin- og dieselbiler, og nyere hybrid- og elbiler. Hybrid- og elbiler er mere højteknologiske end de klassiske fossildrevne biler, hvorfor det er særdeles vigtigt at vores mekanikere og teknikere løbende får efteruddannelse i, hvordan man ved hjælp af det rigtige computerudstyr og software kan spore fejl i bilen.

4. Specialtilpasset værktøj
Vores mekanikere og teknikere følger altid producenternes anvisninger og krav. Dette gøres bl.a. ved at anvende nyeste testudstyr og værktøj. I forbindelse med mekanikerne- og teknikernes løbende efteruddannelse, oplæres de i at bruge specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel fra hhv. CUPRA, SEAT, Škoda eller Honda.

5. Kontrol af arbejdsgange
Vores arbejdsgange på værkstedet bliver ofte kontrolleret, og det gør at vi holder os opdateret på nyeste arbejdsgange og krav.

CUPRA

CUPRA har tidligere været SEAT’s sportsmærke, men i 2018 blev CUPRA et uafhængigt bilmærke, og og i 2019 blev vi autoriseret forhandler og servicepartner af CUPRA. Vi er derfor én af de ældste og mest erfarne autoriserede CUPRA servicepartnere i hele Danmark. I dag er vi eneforhandler af mærket i hele Aarhus, og vi tilbyder autoriseret service af CUPRA i begge vores bilhuse i hhv. Egå og Viby. Vores mekanikere er uddannet i mærket og får løbende efteruddannelse i mærket. Vi kan derfor sikre dig og din CUPRA professionel og omhyggelig behandling.

SEAT

Vi har ydet autoriseret SEAT service siden 2015 og i dag er vi Aarhus eneste autoriserede SEAT forhandler og servicepartner. Vores mekanikere får i gennemsnit fem dages efteruddannelse om året, hvor vores mekanikere lærer om SEAT’s bilmodeller, fejlsøgning, reparation og ny teknologi. Det betyder at vores mekanikere altid har den nyeste viden indenfor SEAT’s bilmodeller og er i stand til at finde fejl og udbedre dem korrekt. Når din SEAT har været til service, får di et autoriseret SEAT stempel i dit servicehæfte.

Škoda

Fra 1. marts 2023 blev vi autoriseret Škoda Servicepartner i Egå. Vi har et team af uddannede Škoda teknikere, som har 100% styr på, hvordan din Škoda skal serviceres. Vi har specialtilpasset Škoda værktøj og vi bestiller altid originale reservedele til din Škoda. Når din Škoda er til service hos os, kan du følge med via Škoda Service Cam som er en videooptagelse teknikeren optager af din bil – dvs. vi giver dig en detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din Škoda trænger til. Du får en sms eller en mail tilsendt med et link til denne videosekvens.

Honda

Vi er Danmarks ældste autoriserede Honda forhandler og servicepartner, da vi har ydet autoriseret service på Honda biler siden 1972. Vi kan derfor med ro i maven kalde os Honda specialister med over 50 års erfaring. Fra 2022 blev alle Hondas standardbilmodeller elektrificeret. Dette betyder bl.a. at vores mekanikere og teknikere har taget efteruddannelse i at kunne servicere Hondas elektrificerede biler på korrekt vis.