Oplev SEAT hos os i Viby og Egå

I 2015 fik vi forhandlingen af SEAT og i dag er vi eneforhandler på SEAT i hele Aarhus omegn. Du kan opleve de nyeste modeller fra SEAT i vores to moderne bilhuse i Viby og Egå. Derudover tilbyder vi gratis prøvekøretur og vores professionelle salgsrådgivere står altid parate til at lytte til dine behov og rådgive dig omkring bilen samt klarlægge dine finansieringsmuligheder.

Vores udvalg af nye SEAT biler

Ibiza

Leon 5D

Leon Sportstourer

Ateca

Arona

Bag om SEAT – innovation og design i højsæde

SEAT er et spansk bilmærke og I 1953 rullede den første SEAT ud fra samlebåndet i Barcelona. Mere end 60 år senere skaber SEAT køreglæde over hele verden.

SEAT gør det, fordi livet er for kort til at stå stille – fordi livet skal leves i bevægelse. Derfor skaber SEAT biler. Så hvert øjeblik kan nydes undervejs.

Barcelona er stadig SEAT’s største kilde til inspiration. Byens kreative og innovative ånd gennemsyrer hver eneste bil SEAT producerer. SEAT er nemlig ikke bare biler. SEAT er et mobilitetsmærke, der er dedikeret til at udvikle mobilitetsløsninger, der gør turen sjovere og fremtiden lysere. Derfor er SEAT’s biler udstyret med den nyeste teknologi, sikkerhed og smarte designløsninger, der gør livet på bag rattet enklere.