Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Erhvervsaftaler

Siden vores etablering i 1966 har vi haft mange forskellige erhvervssamarbejder. Vi bestræber os altid efter at have langvarige relationer – det gælder ikke kun vores kunder og medarbejdere, men også vores erhvervspartnere.

Sponsoraftaler

Hos Koch Biler har vi altid været synlige i den Aarhusianske sportskultur. Vi ønsker at bakke op om kulturlivet og de lokale sportsklubber. Vi er mange hos Koch Biler, som holder af at deltage i lokale events og sportsløb i Aarhus – det er motivationsfaktoren bag vores sponsorater.

I tidens løb har vi haft adskillelige sponsoraftaler med forskellige sportsklubber i Aarhus. Vi går op i at støtte vores lokale samfund og bakke op om sportskulturen i Aarhus og omegn. Tidligere har vi været sponsor for Team Rynkeby, Børnecancerfonden, TGA Gymnastik, Aarhus Motion, Marselis Løbet og ARoS. På nuværende tidspunkt er vi sponsor for AGF Fodbold, IF Lyseng og Aarhus Golf Klub.

Som sponsor for AGF Fodbold og IF Lyseng bakker vi op om udviklingen af nye fodboldtalenter og vi er ofte ude og se kampene på hjemmebanen. Aarhus Golf Klub er én af vores længste sponsoraftaler og her udstiller vi altid én af vores nyeste biler. Bilmodellerne bliver løbende skiftet ud, således at golfspillerne i klubben jævnligt bliver præsenteret for nogle af de nyeste modeller fra CUPRA, SEAT og Honda.

Vi støtter og skaber værdi for

Vi har støttet og skabt værdi for

Koch Biler Ambassadør

I forlængelse af vores sponsoraftale med AGF har vi lavet aftaler med fodboldspillere som Patrick Mortensen, Zachery Duncan og Oliver Lund. De tre dygtige spillere er Koch Biler ambassadør og kører rundt i nogle af vores lækre bilmodeller fra CUPRA og SEAT.

Ønsker du også at blive en del af Koch Biler Ambassadør-teamet? Så kontakt os her.

B2B

Vi har efterhånden tilstræbt os god erfaring med samarbejder med forskellige biludlejningsselskaber i Danmark. Skal der leveres et større antal biler, kan vi sagtens hjælper. Er du interesseret i B2B salg, så tøv ikke med at kontakte Tobias Koch på tk@koch-biler.dk.