Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Er din bil blevet skadet?

Er der sket skade på din bil, står vores professionelle pladeværkfører fra vores skadecenter i vores afdeling i Viby i Aarhus Syd, altid klar til at hjælpe dig. Vi kan gøre de fleste skader op på stedet og der kan laves tilbud på andre former for reparationer, hvis det ønskes.

Hvis uheldet er ude:

  • Noter modpartens registreringsnummer og telefonnummer
  • Ring til vejhjælp (CUPRA, SEAT, Škoda Service eller Honda)
  • Ring direkte til vores skadecenter på 87 38 68 00
  • Kontakt dit forsikringsselskab

Kontakt os i dag

Vi er specialister i reparationer af trafikskadet biler og vores skadecenter opererer indenfor de nyeste opretnings- og svejseteknikker. Ved større skader bruges der Car-O-Liner opretterbænk, som kan bruges på alle type biler. Vores værktøj bliver jævnligt kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut (DTI).

Reparation af forsikringsskader

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark og vi er behjælpelige med at udfylde skadesanmeldelse, aftale tid og fremstille bilen for taksator. Derudover stiller vi gerne en lånebil til rådighed imens vi reparerer din trafik skade.

Vær opmærksom på at der er visse regler fra forsikringsselskabernes side, som skal være opfyldt for at en lånebil kan stilles til rådighed. Reglerne herfor oplyses af kundens eget forsikringsselskab eller hos os.

Stenslag

Vores skadecenter tilbyder reparation af stenslag på alle typer biler. Har du fået et stenslag anbefaler vi, at du sætter et stenslagsplaster på hurtigst muligt, så der ikke samler sig snavs eller væske nede i stenslagshullet. Herefter anbefaler vi at du bestiller en tid til reparation af stenslaget, så du ikke risikere at der kommer en revne i ruden. Er du i tvivl om stenslaget kan repareres eller om du blot kan nøjes med et stenslagsplaster, så kig på om stenslaget har forårsaget små revner, om det er større end en to-krone eller om det er fem centimeter fra rudens kant. Hvis dette er tilfældet, så kan stenslaget ikke repareres, men der skal derimod foretages et komplet rudeskift, som du kan læse mere om nedenfor.

Når vi reparerer et stenslag starter vi med at fjerne eventuelle rester af snavs. Derefter opfylder vi stenslagshullet med speciallim, som arbejdes ud i stenslagets mindre revner og til sidst hærder vi stenslaget ved hjælp af UV-lys.

Prisen på et stenslag afhænger af stenslagets omfang, og hvis dit forsikringsselskab skal dække udgifterne, så sørger vi for at lave alt papirarbejdet.

Revner og rudeskift

Er din forrude revnet, så tøv ikke med at kontakte vores skadecenter i Viby – vi tilbyder rudeskift på alle type biler. Når først der er kommet en revne i din forrude, så er det vigtigt at agere hurtigt og få bestilt tid til et rudeskift, ellers kan revnen fortsætte med at udvide sig til den når rudens kanter. Det samme gør sig gældende, hvis der er tale om revner i bilens sideruder eller bagrude.

Prisen på at få et rudeskift afhænger af bilmærke, model og udstyrstype. Du kan få prisen ved at kontakte vores skadecenter, og hvis rudeskiftet skal dækkes af dit forsikringsselskab, så sørger vi for alt papirarbejdet.