Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Spar 30% på alle dæktyper

– tilbuddet gælder hele marts og april måned.

Køb dine dæk hos os og spar 30%

I hele marts-april tilbyder vi 30% på alle dæktyper – uanset bilmærke. 

Bildæk er det eneste materiale, der har kontakt med vejen når du kører. Derfor er det også dækkene der hurtigst blive slidt ned. 

Vi anbefaler at man skrifter sine dæk ud så snart dækmønsteret er slidt ned til 3 mm. Lovkravet er minimum 1,6 mm, men af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at man får købt nye dæk inden dækmønsteret er slidt så langt ned. Dækkenes gummi ændrer karakter og dermed mister dækkene sine egenskaber. 

Til dig der har dæk, der er over 10 år gamle anbefaler vi stærkt, at du køber et nyt sæt dæk. Bestil her på mail ↓ eller ring på 87 38 68 00. 

– Bestil dæk – afhent i Egå: lageregaa@koch-biler.dk

– Bestil dæk – afhent i Viby: lagerviby@koch-biler.dk 

Johni
Johni
Læs mere
En helt igennem fantastisk oplevelse at handle med Koch biler. Professionel vejledning og en oprigtig interesse i kunden. Eks. fik vi et kald fra forhandleren, ugen efter at vi havde fået bilen, fordi de ville høre hvordan vores oplevelse med bilen havde været. Det er hvad jeg vil kalde kundeservice af højeste klasse.
Cecilie
Cecilie
Læs mere
Blev mødt af venligt personale, som var klar til at svare på spørgsmål. Pænt og rydeligt, venligt personale som gav en rigtigt god service.
Pernille
Pernille
Læs mere
Jeg har netop lavet en leasingaftale igennem Koch Biler. Jeg har fået fuldstændig suveræn betjening hele vejen igennem købsprocessen. Claus har svaret på alle mine spørgsmål med et smil på læben, jeg er blevet genkendt og har følt mig velkommen både i telefonen og i butikken. Da bilen blev afleveret, blev jeg præsenteret grundigt for samtlige funktioner på trods af, at det var tæt på lukketid. Som prikken over i'et, blev jeg ringet op et par dage efter udleveringen af bilen, blot for at tjekke op på, om alt er som det skal være og om jeg er glad for min nye bil. Jeg kan kun give Koch Biler mine varmeste anbefalinger.
Tidligere
Næste