SUV-Kampagne

  |   Nyheder   |   No comment

Masser af plads og masser af SUV for pengene

 

De prisvindende SUVer SEAT Arona og SEAT Ateca har fået følgeskab af den nye SEAT Tarraco, der er en luksuriøs SUV med mulighed for 7 sæder. Dermed er vores stærke SUV-familie fuldendt. Det fejrer vi derfor med dette stærke kampagnetilbud. Ved køb af en af de tre SUV-modeller (Arona, Ateca og Tarraco), får du et 3-årigt Service- og Reparationsabonnement* med i prisen, og slipper dermed for uforudsete værkstedsregninger i perioden.

Derudover fås den populære Arona netop nu med digitalt cockpit uden merpris. Vælger du den større SEAT Ateca med DSG-gear i udstyrsvarianterne FR & Xcellence får du ikke kun digitalt cockpit med i prisen, men også en avanceret køre- og komfortpakke.**

Vælg din SUV-model

Skal du vælge den sporty Arona, den rummelige Ateca eller den luksuriøse Tarraco?

Arona

Du kan netop nu få vores Arona-SUV med digitalt cockpit uden merpris (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

Aronaen er “made in Barcelona” og takket være sin kompakte størrelse, flotte udstråling og moderne teknologi er det den mest byvenlige af vores SUV-modeller. Med det praktiske ekstraudstyr som f.eks. adaptiv fartpilot, parkeringssensor og blindvinkelsassistent, er der garanti for en rolig og afslappet kørsel på selv de mest hektiske tidspunkter.

Priser fra 180.990 kr.
Kampagnepakke: Digitalt cockpit** og Service- og Reparationsabonnement.*

ARONA prisliste

Ateca

Du kan netop nu få vores Ateca med digitalt cockpit og avanceret komfort- og kørepakke (gælder kun Xcellence og FR DSG varianter) uden merpris (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

SEAT Ateca er et godt valg uanset om du skal en tur ind til byen, eller om du vælger en tur i mere udfordrende terræn. Vores Xcellence og FR har et højt niveau af standardudstyr, og kommer bl.a. med navigation, bakkamera samt parketingsassistent med sensorer både for og bag.

Priser fra 263.800 kr.
Kampagnepakke: Digitalt cockpit, avanceret komfort- og kørepakke (gælder kun Xcellence og FR DSG varianter)** og Service- og Reparationsabonnement.*

ATECA prisliste

Den nye Tarraco

Den nye Tarraco er ikke kun vores største model nogensinde – den er også SEAT’s nye flagskib. Tarraco er yderst veludstyret, og har bl.a. digitalt cockpit som standardudstyr. Tarracoens design illustrerer på smukkeste vis det nye designsprog, SEAT har indført fra og med 2018. SUV’en er ikke kun størst set udefra, der er også masser af plads indenvendigt. Du har valget mellem 5 eller 7 sæder og et bagagerum fra 760 til næsten 2000 liter!

Priser fra 384.990 kr.
Kampagnepakke: Service- og Reparationsabonnement.* (gælder t.o.m. d. 30.06.2019).

TARRACO prisliste
No Comments

Post A Comment