Kontakt

kochbiler_iko

Nye

kochbiler_iko

Brugte

Privatleasing hos Koch Biler

Vi har to bilhuse beliggende i Viby og Egå i Aarhus. Her præsenterer vi udvalget af de biler fra CUPRA, SEAT og Honda, som du kan privatlease hos os. Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om privatleasing hos os. Vores uddannede sælgere er professionelle i at rådgive om privatleasing. Hos dem er du i gode hænder, og de sørger for at sende dig godt afsted med en aftale, som passer til dig, dine behov og din økonomi – og vigtigst af alt, en leasingaftale som du bliver glad for.

Biløkonomi er for de fleste mennesker en fast post i budgettet, og de fleste bilejere kender til følelsen af en dyr værkstedsregning, eller uforudsete regninger forbundet med service af bilen. Dermed kan det være svært at regne ud, hvor mange udgifter man helt præcist bruger på sin bil om året. I modsætning har vi privatleasing, som er en løsning for dig, der ønsker 100% gennemsigtighed ift. dit bilbudget. Privatleasing er gennem de seneste år blevet mere og mere brugt blandt de danske bilister, og hos Koch Biler er vi glade for at kunne tilbyde dig en løsning med privatleasing.

Når du vælger privatleasing hos os, hjælper vi med at skabe økonomisk overblik således at du kender til alle dine udgifter under hele leasingperioden. Det betyder også, at du ikke skal være nervøs for, at der pludselig skulle dukke ekstra udgifter op. Ikke nok med økonomisk overblik, sikrer du også tryghed, og du er dækket med service og garanti i hele leasingperioden.

CUPRA, SEAT og Honda med privatleasing

Vi er autoriseret CUPRA, SEAT og Honda forhandler, hvilket betyder, at det er disse tre bilmærker, du kan få glæde af med privatleasing. Indenfor de tre bilmærker har vi et stort biludvalg med budgetter, der matcher de fleste pengepunge. Det eneste du skal finde ud af er, hvilke behov din bil skal dække. Efterfølgende ordner vi papirerne og mæglingen mellem finansieringsselskabet og hhv. CUPRA, SEAT eller Honda. Vi tilbyder udbytterige leasingaftaler, der sikrer dig økonomisk overblik. Leasing hos os, giver dig også mulighed for at få en helt ny bil, til en attraktiv pris.

CUPRA leasing

Se priser her »

SEAT leasing

Se priser her »

Honda leasing

Se priser her »

Er leasing noget for mig?

Vil du opleve friheden af blot at slappe af i skuldrene og køre af sted i din nye bil uden at skulle skænke økonomi og reparationsudgifter en tanke? Så er leasing noget for dig. Leasing er nemlig for dig, som ved at du ikke skal køre mere end få år i din nye bil og dig, som ønsker økonomisk tryghed og budgetsikkerhed. Med privatleasing kan du være 100% sikker på, at der ikke kommer uventede udgifter ind fra højre og dermed har du 100% sikkerhed i dit budget. Leasing giver dig frihed med faste rammer for budgettet og udgifter til service og reparationer inkluderet i aftalen.

Fordele ved leasing:

  • Fast månedlig ydelse
  • Lav udbetaling
  • Service og garanti er inkluderet
  • Økonomisk overblik og budgetsikkerhed
  • Ingen bekymring om ekstra udgifter eller værditab

En leasingpakke med det hele

Ønsker du at vi skal hjælpe dig med det hele? Det kan vi sagtens og vi gør det ofte. De fleste vælger at lave en komplet leasingaftale, hvor alt er inkluderet. Netop for at få et samlet overblik over alle udgifter, der er forbundet med leasingaftalen. Vi går meget op i at bruge tid på, at høre, hvilke behov du har i forhold til bilens funktion og størrelse, dit forventede kilometerforbrug og din økonomi inden vi laver en leasingkontrakt. Uanset om man køber eller leaser en bil, så er det en stor beslutning og det skal tilpasses dig, dine behov og din økonomi.

Vi kan skræddersy en leasingaftale efter dine behov, hvor alt er inkluderet og give dig friheden til, at du kan nyde din bil 100% uden bekymringer om ekstra udgifter.

Denne leasingpakke vi kan skræddersy til dig omfatter prisbudget på følgende:

– Førstegangsydelse
– Månedlig ydelse for bilen du leaser
– Forsikring / afleveringsforsikring
– Grøn ejerafgift
– Ekstra dæk (sommer eller vinterdæk)
– Hjulopbevaring og hjulskift

 

Opsigelse eller udløb af leasingaftale

Når din leasingaftale er ved at udløbe, så modtager du information om, hvordan og hvornår du skal aflevere den leasede bil. Du får ligeledes information om dine muligheder for at lease en ny. Bemærk at du ikke har mulighed for at overtage den leasede bil efter leasingaftalens udløb. Derudover så skal du være opmærksom på, at hvis du har kørt færre kilometer end forventet i leasingperioden, så vil du typisk få tilbagebetaling for de kilometer du ikke har fået kørt – dette afhænger dog af, hvilket bilmærke du vælger at lease.

Hvis du ønsker at opsige leasingaftale inden dens udløb, skal du være opmærksom på at dette tidsligst kan gøres 11 måneder efter aftalens start. Du skal opsige din leasingaftale med 1 måneds skriftligt varsel og du kan naturligvis benytte bilen i hele opsigelsesperioden.

Afleveringsforsikring

Dette er noget vi anbefaler at man tilføjer til sin leasingaftaler. Normalt når der sker skader på en bil, så trakteres skaderne separat – det vil sige, har du en bule på bagkofangeren og en bule på forkofangeren, så trakteres det som to skader. Hvorimod med afleveringsforsikring, så bliver bilen gennem tjekket ved aflevering og skulle der være skader, så trakteres de under samme skade og du skal derfor kun bruge din selvrisiko én gang og ikke 2 gange.

Aflevering af din leasingbil

Her finder du information om aflevering af din leasingbil – følg dette link (Aflevering af leasingbil. Privatleasing. Erhvervsleasing).

Inden du afleverer din leasingbil, skal du huske følgende:

Typiske spørgsmål fra vores kunder

De fleste laver en leasingaftale på 36 måneder, dvs. 3 år.

Du kan tidligst opsige din leasingaftale 11 måneder efter aftalens start og du skal opsige din leasingaftale med 1 måneds skriftligt varsel.

Hvis bilen bliver skadet under din leasingperiode og du ikke har tegnet forsikring, så står du selv for udgifterne for eventuelle skader. Vi anbefaler at tegne forsikring når du laver leasingaftalen og lade dette være inkluderet i din månedlige ydelse.

Ekstra sæt dæk skal du enten selv købe, eller vi kan hjælpe dig med at skaffe et ekstra sæt dæk og lade udgifterne blive en del af din månedlige ydelse. Ligeledes med dækskifte – dette er ikke inkluderet i leasingaftalen, medmindre, at du ønsker at dette skal blive en del af din leasingpakke.