Privatleasing i Viby, Århus

Privatleasing giver økonomisk overblik

Hos Koch Biler finder vi sammen ud af dine behov og ønsker, når du vil lease en bil.

Når du ønsker dig det fulde overblik over din biløkonomi, vil du opdage, at privatleasing er svaret. Privatleasing er gennem de seneste år blevet mere og mere brugt blandt de danske bilejere, og hos Koch Biler er vi glade for at kunne tilbyde dig netop en løsning med privatleasing.

Vil du opleve friheden af blot at slappe af i skuldrene og køre af sted i din nye bil uden at skulle skænke økonomi og reparationsudgifter en tanke, så bliver du glad for privatleasing. Privatleasing giver dig lige nøjagtigt denne frihed med faste rammer for budgettet og udgifter til service og reparationer inkluderet i aftalen.

Køb en Honda eller SEAT med privatleasing

Hos Koch Biler er vi autoriseret Honda og SEAT forhandler, hvilket betyder, at det er disse to bilmærker, du kan få glæde af med privatleasing. Indenfor de to bilmærker har vi et stort biludvalg med budgetter, der matcher de fleste pengepunge. Det eneste, du skal finde ud af, er, hvilke behov du skal have dækket med en bil, så ordner vi papirerne og mæglingen mellem finansieringsselskabet og hhv. Honda og SEAT.

Priser på leasing

Honda leasing

Se priser her»

SEAT leasing

Se priser her»

Vi er certificeret forhandlere af Honda og Seat