BMW

BMW var vores startskud

Da Koch Biler startede forhandlingen af biler for efterhånden mange år siden, var BMW vores første forhandling. I 1968 blev den daværende ejer stolt forhandler af BMW, og siden har vi været glade for bilmærket hos Koch Biler. I 2001 stoppede vi dog forhandlingen, men den dag i dag kan vi stadig tilbyde alle BMW ejere autoriseret service og reparation af deres bil, og det er der mange, der benytter sig af.

 

Kendt som en af de ældste med BMW

I dag er vi eksperter i Fiat, Alfa Romeo, Honda og BMW, men det er BMW, der i alle årene har været associeret med Koch Biler. Vi er en af de ældste bilforhandlere i Viby og omegnen af Aarhus, og mange af vores loyale kunder, som har fulgt os gennem tiden kommer med deres BMW til service, når den trænger til en kærlig og professionel hånd fra et ekspertteam.

Selvom vi er en af de ældste forhandlere med BMW under vores vinger, betyder det ikke, at tiden står stille hos os. Vi udvikler os hele tiden med kunderne i vores tanker, og derfor kan vi nu præsentere BMW Valueservice, som omfatter pakkepriser på de mest gængse service- og vedligeholdelsesopgaver. Alt er inkluderet i prisen, både reservedele, olie og arbejdsløn. Det er simpelt.

Autoriseret BMW service

kochbiler
bmw_service2