Aarhus ældste BMW Service værksted

I 1968 fik vi forhandlingen af BMW og vi har været glade for bilmærket lige siden. I 2001 stoppede vi dog forhandlingen, men vores autoriserede BMW Service værksted fortsatte. I dag – over et halvt årti senere, yder vi stadig autoriseret BMW Service.

54 års BMW-erfaring

Vi er én af de ældste bilforhandlere i Aarhus omegn. Mange af vores loyale kunder, som har fulgt os gennem tiden, kommer trofast forbi med deres BMW til service når den trænger til en kærlig og professionel hånd. Selvom vi er én af de ældste bilforhandlere med autoriseret BMW Service, betyder det ikke, at tiden står stille hos os.

Vi udvikler os hele tiden med kunderne i vores tanker, og derfor kan vi nu præsentere BMW Valueservice, som omfatter pakkepriser på de mest gængse service- og vedligeholdelsesopgaver til din BMW. Alt er inkluderet i prisen – både reservedele, olie og arbejdsløn. Det er enkelt og simpelt.

Se mere på www.bmw.dk

Book tid til din BMW i Viby, Århus

Vi er eksperter i service af BMW og vores mangeårige kendskab til mærket, afspejler sig i vores loyale kunder der har fulgt os igennem tiden. Når din BMW trænger til en kærlig og professionel hånd fra vores uddannede mekanikere, så kontakt vores værkfører eller book din tid her.